Coaching voor zwangeren en jonge moeders

Workshop “Geen roze wolk?”

In deze workshop maak je in groepsverband kennis met coaching. Als je zwangerschap of moederschap - om welke reden dan ook - geen roze wolk is, kun je zoekende zijn naar een vorm van begeleiding die het beste bij jou past. Ook kun je behoefte hebben aan contact met anderen in vergelijkbare situaties. In deze workshop deel je met elkaar je ervaringen en voel je je gesteund. Je maakt kennis met wat coaching voor je kan betekenen en - als je wilt - word je begeleid om keuzes te maken en stappen te zetten.

Coach traject

In een intakegesprek maken we kennis en praten we over de reden van jouw komst en jouw wensen. Hiervoor gebruik ik een korte vragenlijst. Dit gesprek is kosteloos. Daarna bepaal je of je verder wilt.

De volgende gesprekken gebruiken we om inzicht te krijgen in je gevoelens, je kwaliteiten en je belemmeringen. Je maakt keuzes en bepaalt zelf wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken. Ik help je door te luisteren, vragen te stellen en je eventueel opdrachten te geven. Ik loop als het ware een stukje met je mee. Belangrijk hierbij is dat we uitgaan van je eigen kracht. Zo ontdek je wat jou helpt om je doel te bereiken.

Hiervoor zullen we afhankelijk van je hulpvraag  3 tot 6 gesprekken nodig hebben.

Ongeveer 2 maanden na het afsluiten van het traject hebben we een evaluatiegesprek om te zien waar je dan staat en wat dat voor jou betekent.