Vrouwencoaching 

Is dit het nou? Is dit het leven waar ik gelukkig van word?

Je staat vol goede moed op, maakt je kinderen wakker, dekt de tafel en zorgt ervoor dat iedereen op tijd de deur uit gaat. Je voelt je verantwoordelijk, zorgt graag voor anderen en houdt alle ballen in de lucht. Tegelijkertijd voel je dat de emmer soms overloopt. Je voelt je verdrietig, onzeker, gestrest, boos of angstig. Je hebt moeite met nee zeggen, bent enorm kritisch op jezelf of blijft maar piekeren. Kortom: je voelt dat er iets moet veranderen. Je wilt meer rust, vrijheid, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Mijn naam is Linda de Vries en ik help je hier graag bij! Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun emotionele pijn te verlichten. In mijn sessies werken we samen aan jouw doelstellingen: jou sterker en veerkrachtiger maken, pijn of verdriet verwerken, belemmerende overtuigingen wegnemen en meer rust creëren in je hoofd. Daarbij maak ik gebruik van Creatrix®: een transformatie-methodiek speciaal ontwikkeld voor en door vrouwen. Hiermee word jij weer de beste versie van jezelf. Snel, eenvoudig en blijvend.

Moeder & kind

Als moeder wil je je kinderen graag gelukkig zien. Maar wat doe je als het niet zo goed gaat met je kind? Voor ouders begint dan vaak een hele zoektocht. Naar de juiste behandeling, begeleiding of diagnose. En een zoektocht naar jezelf: naar acceptatie dat je kind hulp nodig heeft. In die zoektocht is het gemakkelijk om jezelf te verliezen. Alles draait om je kind, maar wie ben jij nog? Zorg je goed genoeg voor jezelf? En wat doet het met jou als je kind niet lekker in zijn vel zit?

Deze en vele andere issues pakken we in mijn sessies samen aan. Ik werk op basis van een uniek visualisatieproces, dat tijdens iedere sessie doorlopen wordt. Daarbij dringen we door tot de kern van je issues door je onderbewustzijn in te schakelen. Het resultaat: meer rust, vrijheid, (veer)kracht, geluk, regie over je leven en meer. Jou de beste versie van jezelf laten zijn… daar ligt mijn passie, daar word ik blij van en daar ga ik voor!

Herken je dit?

Je weet dat je vertrouwen mag hebben in je kind en in de toekomst. Dat in elk gezin goede en slechte tijden voorkomen. En dat je zelf in actie moet komen om je leven te veranderen. Alleen lukt het je maar niet. Je blijft maar struggelen met verdriet en boosheid. En je gedachten nemen het met regelmaat volledig van je over:
 
•    Niemand begrijpt me
•    Ik ben niet goed genoeg
•    Waar ben ik nog, ik ben mezelf kwijtgeraakt
•    Ik sta in dienst van en hou altijd rekening met anderen
•    Die ander heeft het allemaal voor elkaar en bij mij werkt het nooit
•    Ik sta er altijd alleen voor
•    Wat wil ik eigenlijk met mijn leven

Is dit pijnlijk herkenbaar voor je, heb je al zoveel geprobeerd maar voel je aan alles dat je er op deze manier niet uitkomt? Ben je bang dat je je de rest van je leven nooit gelukkiger zult voelen dan dit?

Weet dat dat echt niet nodig is, weet dat het anders kan, laat mij je helpen. En neem van mij aan, ik begrijp jou als geen ander want ik heb in precies dezelfde situatie gezeten.

Laten we kennis maken

Wil jij graag vrij zijn van alle gedachten en emoties die je nu nog tegenhouden? Vraag je je af of deze zeer krachtige, blijvende en pijnloze manier van opruimen bij jou past? 

Bel of mail gerust voor een kosteloos kennismakingsgesprek. In een 1 op 1 gesprek kan je vertellen waar je tegenaan loopt, al je vragen stellen en ik leg mijn werkwijze verder uit. 

Ik informeer, adviseer en inspireer je graag!

Voor meer informatie kijk op mijn site: www.veeeerkracht.nl
 

Voor deze dienst kunt u contact opnemen
met de volgende specialisten