Inge Smits

Inge Smits

Individueel-, gezins- en relatietherapeut 

Binnen De Borgmolen werk ik als therapeut voor individuele therapie, gezinstherapie (ook wel systeemtherapie of contextuele therapie genoemd) en relatietherapie. Context verwijst naar de context van iemands leven.

Een relatie bestaat uit een balans tussen hetgeen je investeert en hetgeen dat je ontvangt. Wanneer die balans in evenwicht is, wordt de relatie door beiden als prettig ervaren en bovenal: je merkt dat je ertoe doet. Wanneer de balans langdurig scheef trekt binnen een belangrijke relatie, bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat je steeds meer investeert en het ontvangen uitblijft, kan er frictie ontstaan en kun je daar op termijn serieuze klachten door krijgen. Binnen de therapie onderzoeken we dan ook hoe jouw relaties zijn opgebouwd en welk vertrouwen of mogelijk, welke beschadigingen in je vertrouwen je hebt meegenomen.

Deze therapie wordt door veel zorgverzekeraars volledig of gedeeltelijk vergoed onder de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijze. Raadpleeg uw polis om te weten of dit mogelijk voor u van toepassing is.

Geregistreerd therapeut LVPW
Lid van VCW

Tarieven

Informeer hier gerust naar bij mij middels onderstaande contactgegevens.

i.smits@deborgmolen.nl
T 06 - 43 05 38 84
Linkedin Twitter