Contact

De Borgmolen heeft geen algemeen telefoonnummer, ALLEEN voor het aanmelden van zorg bij een verwijzing of beschikking. Het nummer hiervoor is 073 - 55 11 00 1.

Hieronder vindt u de diverse mogelijkheden om met ons in contact te komen.
We horen graag van u! 

 • Nog zoekende naar passende zorg voor uzelf of uw kind?
  Een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan middels onderstaand contactformulier. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld en u mag (buiten weekenden en vakanties) binnen 48 uur een reactie van ons verwachten.
  Als u graag gebeld wordt, geef dat gerust aan.

 • Direct in contact met één van onze professionals?
  Klik hier voor een overzicht.

 • Bent u een verwijzer?
  Neem direct contact op via contact@deborgmolen.nl en wij spreken zo spoedig mogelijk een belmoment met u af.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De Borgmolen in Sint-Oedenrode werkt met een aanvullend deskundig team. Het kan lastig zijn om zelf de juiste hulpverlener te kiezen die bij uw vraag past. Wij denken dan ook graag met u mee middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Weet dus dat u met elke persoonlijke vraag bij ons terecht kan en dat wij graag samen met u binnen ons team (of daarbuiten) zoeken naar passende hulp en oplossingen.

Middels het contactformulier op deze pagina geeft u aan dat u graag een vrijblijvend gesprek wenst. U hoeft alleen aan te geven of het om uzelf, uw gezin of om uw kind(eren) gaat. De reden om dit aan te geven is dat u de juiste persoon te spreken krijgt. De inhoud van uw vraag mag u aangeven, maar het is ook prima om dit te bespreken als we elkaar zien. Door uw naam, telefoonnummer en/ of mailadres achter te laten, kunnen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak met u te maken. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens die u ons stuurt, daar mag u ten alle tijden op vertrouwen!

Wij verwelkomen u graag!

De Borgmolen – thuis in persoonlijke ontwikkeling

Philippusstraat 1b

5492 DB Sint- Oedenrode

contact@deborgmolen.nl