Sas Evers

Giraffe Coaching

Mijn naam is Sas Evers, trotse eigenaresse van Giraffe Coaching. Ik woon in Sint-Oedenrode (Meierijstad) en heb drie zonen en een dochter. Ik hou van kayakken, de zee, de kleur rood en chocolademousse. En kaasfondue vind ik geloof ik het smerigste dat er bestaat.

Alle banen die ik tot nu toe had, hadden te maken met de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Eerst in het onderwijs, daarna bij de bibliotheek en sinds 2017 in mijn praktijk. 

Binnen de Borgmolen werk ik met veel plezier als coach voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar en ouders. 

Voor kinderen 

Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, bang zijn, iets heftigs hebben meegemaakt, weinig zelfvertrouwen hebben, of ergens anders mee worstelen kunnen bij mij terecht voor kindercoaching. Samen gaan we op zoek naar jouw doel en help ik je stappen te zetten richting dat doel. 

Voor jongeren

Heb je dat soms, dat het niet gaat? Dat je wel wil maar niet kan? Of dat je piekert of tobt? Of onzeker of ongelukkig bent?

Dan kan jongerencoaching helpen om weer je draai te vinden en je tevreden en gelukkig te voelen. Laten we samen kijken wat er speelt en wat je nodig hebt. Door je tips te geven, je aan te moedigen en naar je te luisteren help ik je er uit te komen.  

Voor ouders

Kinderen opvoeden is niet altijd een gemakkelijke taak. Meestal gaat het best wel goed, maar wanneer je vaker dan je wil in een conflict beland, wordt het thuis niet gezelliger. Je kunt je soms onzeker voelen: pak je het wel goed aan? Is dit wel normaal voor deze leeftijd? Wat kan ik hier nou aan doen? Wat zou het fijn zijn om meer in verbinding te zijn met je kind en te weten wat er in jouw kind leeft! 

Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen. Oudercoaching helpt om om handvaten en inzichten te krijgen waar je weer mee verder kunt. Een coachtraject bij Giraffe is laagdrempelig, praktisch en kortdurend.

"Ik dacht dat het aan mijn kind lag, maar er was zó veel dat wij konden doen om de situatie beter te maken!" (Vader van een 14 jarige)

Giraffe?

Tijdens mijn opleiding heb ik mijn coachtoolbox gevuld met allerlei zaken die ik tijdens een traject kan inzetten. Toch is er één waar ik zelf het meest aan gehad heb en die ik graag deel. Dat is Verbindende Communicatie (ook wel Geweldloze Communicatie of NVC). Deze taal van de Giraffe, die tegenover de taal van de Jakhals staat zorgt voor het serieus nemen van gevoelens en behoeften en leidt tot meer verbinding. Verbinden met de ander is een basisbehoefte die in ons allemaal leeft. Binnen je gezin, maar ook binnen scholen en bedrijven zorgt dit voor minder conflicten en betere resultaten. Vandaar Giraffe! Meer informatie over Verbindende Communicatie is te vinden op www.giraffecoaching.nl

Giraffe Coaching

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.