Loes van der Heijden

Mijn naam is Loes Kemps-van der Heijden. Ik werk als Orthopedagoog bij Praktijk Haans KaJo en ben regelmatig op locatie De Borgmolen te vinden. Binnen mijn werk zet ik me in om kinderen en jongeren te ondersteunen en begeleiden bij hun (leer)ontwikkeling. Als ouder merk je meteen aan je kind dat er iets speelt. Er kunnen tal van redenen zijn waardoor je het gevoel hebt dat jouw kind niet alles eruit kan halen wat erin zit of misschien niet lekker in zijn vel zit. Maar als ouder lukt het soms niet om dit direct op te lossen. Soms is je kind met een paar kleine aanpassingen geholpen, soms is een intensiever traject nodig om hem/haar weer op weg te helpen. Maar altijd werken we aan een stevige basis voor de toekomst van jouw kind.

Als orthopedagoog help ik jouw kind met dat wat hem of haar belemmert in de ontwikkeling. Ik richt me op onderzoek en behandeling bij kinderen met gedrags- en leerproblemen waarbij ik ook de thuis- en schoolsituatie meeneem. Door mijn open en geduldige houding voelen kinderen zich snel op hun gemak. Samenwerken met het kind, de ouders en de school vind ik daarbij van grote waarde. Zo gaan we samen aan de slag!

Binnen een onderzoeks- of behandeltraject werk ik graag samen met mijn collega's van Praktijk Haans KaJo en De Borgmolen.

Neem gerust contact met mij op, bij voorkeur via de mail.