Niki van Zon

In 2023 ben ik binnen de Borgmolen helaas minder actief/zichtbaar. De komende twee jaar ben ik namelijk in opleiding tot GZ-psycholoog. Mijn praktijkuren vervul ik op dinsdag en woensdag op de hoofdlocatie bij Praktijk Haans KaJo (Den Dungen) en op maandag en donderdag bij Talk Psychologenpraktijk. Vanaf 2024 ben ik weer aanwezig op de Borgmolen. Tot dan!

Als ouder merk je meteen aan je kind dat er iets speelt. Er kunnen tal van redenen zijn waardoor je het gevoel hebt dat jouw kind niet alles eruit kan halen wat erin zit of misschien niet lekker in zijn vel zit. Als orthopedagoog help ik jouw kind met dat wat hem of haar belemmert in de ontwikkeling.

Mijn naam is Niki van Zon. Ik werk als Orthopedagoog bij Praktijk Haans KaJo en ben regelmatig op locatie De Borgmolen te vinden. Naast het adviseren van ouders over ‘normale’ opvoedsituaties, hou ik mij bezig met het begeleiden van kinderen en hun ouders waarbij de ontwikkeling of opvoedsituatie ‘anders’ verloopt. Als orthopedagoog richt ik mij op de diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren tot en met 18 jaar met opvoedings-, leer- en gedragsproblemen zoals bijvoorbeeld aandachtproblematiek, sociale moeilijkheden, boos gedrag, angsten. 

In contact stel ik mij nieuwsgierig en open op, wat ruimte biedt om jezelf te zijn. Verder heb ik een warme houding, wat helpt je op je gemak te voelen bij mij. Door samen te werken met ouders, school en andere belangrijke betrokkenen krijg ik een compleet beeld van de behoeftes van het kind of de jongere en zijn omgeving. Met die behoeftes als uitgangspunt gaan we samen aan de slag!

Binnen een onderzoeks- of behandeltraject werk ik graag samen met mijn collega's van Praktijk Haans KaJo en De Borgmolen.

Neem gerust contact met mij op, bij voorkeur via de mail.