De Borgmolen is een geborgen plek waar je je meteen thuis voelt.

De Borgmolen is (een) thuis in persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je professionals die je motiveren, inspireren en begeleiden in elke fase van het leven. Zij lopen graag een stukje met jou of met jouw kinderen mee om de juiste weg weer te vinden. Samen zoek je naar kansen en mogelijkheden, uitgaande van innerlijke kracht en individuele kwaliteiten.

Met diverse vakgebieden onder één dak kunnen we direct schakelen en binnen ons team effectief zoeken naar passende hulp, begeleiding en ondersteuning.

De Borgmolen is inmiddels een begrip geworden in de omgeving met een breed aanbod aan disciplines, trainingen en workshops voor jong en oud. Met een duidelijke visie om naast de cliënt te staan en te investeren in deze relatie in een ongedwongen sfeer, zijn wij als team trots op wat we bereikt hebben! En we blijven ons ontwikkelen…

We horen met regelmaat terug van onze cliënten dat ze zich zo gezien en gehoord voelen bij De Borgmolen.

Wij zien het als team als onze kracht om werkelijk present (aanwezig) te zijn voor jou als cliënt, zodat je niet verdwaalt, je geborgen voelt, zodat je kunt zijn wie je bent en je gerespecteerd voelt om wie je bent en wat je hebt meegemaakt.

Wil je graag weten wat De Borgmolen voor jou kan betekenen?

Neem contact op via deze link voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij denken graag met je mee! Wij horen ook graag van jou waar je behoeftes liggen, zodat wij met je mee kunnen denken wat wij of onze samenwerkingspartners je kunnen bieden.

Stuur een mail

De diensten van De Borgmolen

De Borgmolen biedt ondersteuning en hulp aan mensen op álle levensgebieden. We diagnosticeren, behandelen, begeleiden, coachen en trainen mensen in het wezenlijk vergroten van hun geluk en persoonlijke effectiviteit.

Binnen De Borgmolen staan diverse professionals voor je klaar om je vanuit hun specialisatie te helpen. Jouw hulpvraag staat centraal bij ons. Uit ervaring weten wij dat er ook hulpvragen zijn die niet op zichzelf staan en deel uitmaken van een groter geheel, waardoor er op meerdere vlakken therapie, coaching en/of begeleiding gewenst is. Dat is het grote voordeel van De Borgmolen: we hebben veel vakgebieden onder één dak.